Nicole Kidman + Nintendo = Sant

Nicole Kidman for NintendoSpelförtaget Nintendo vill nå ut till en bredare publik, de vill bli folkliga. Till sin hjälp har de tagit Nicole Kidman i vita kläder sittandes i en vit IKEA fåtölj och banne mig om de inte lyckats, jag är redan sugen på att träna min hjärna något som ingen annan spelreklam lyckats med!Bild: Eget collage med bild från Youtube. Klicka på bilden för att se reklamen.

signature

7 comments

  1. Tjoho, vet du att jag har köpt precis en sådan idag. Min dotter ska få den i 7-års present men jag kanske får lov att låna den någon gång om jag har tur :)ICA Maxi hade ett erbjudande just nu då den är 200:- billigare (men då var jag tvungen att köpa till ett svindyrt spel såklart!)

  2. Jeanette: Jasså, Ica maxi säger du! :) Lyllos din 7-åring som får en så fin presang, jag är mer än lovligt avis! Kan tänka mig att den kostar en smula mer än man tänkt, hörde att den kostar 130 dollar i USA utan spel så jag får bereda mig på det värsta. Tack för tipset! :)

  3. Åh det er sååå tydelig å se at Nicole er digitalt Photoshoppet. Hun er så myk i konturene her, normalt ser du på paparazzi bilder at hun er dratt fordi hun er så himla tynn!

  4. Koselig: Jo nog är hon digitalt redigerad allt, men med ett mycket vackert resultat måste jag säga. Skulle inte ha något mot att bli lite photoshoppad själv på morgonen! :) Instämmer i det du skriver dock och att hon är för smal där är vi rörande överens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *