Det tackar man för …

Nya barnsängarMånga är vi föräldrar som tagit bort ena sidan på spjälsängen när den lilla börjat klättra ur. Nu har Ikea insett behovet och spjälsängarna är numer utrustad med en bräda att sätta dit istället för spjälsidan. Som jag minns det så testade vi att ta bort spjälsidan och satte dit en köpt bräda som skulle göra att Astrid inte rullade ur sängen. Vi bytte ganska snart till en växasäng med höga sidokanter eftersom anordningen med spjälsängen inte kändes helt 100. Förmodligen hade vi väntat mycket längre med att byta om vi hade haft denna modell av spjälsäng från början. Det finns sedan tidigare många varianter av spjälsängar som funkar på detta sätt, men denna var både snygg och prisvärd med sina 995 kr.Eget collage med bild från IKEA.

signature

7 comments

  1. Minks: Ja, det är ju lite synd det där. Mmm, jag kanske får tänka om! :)Tess: Spännande, det lär jag kika på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *