Recept och lite varför ..

NationaldagsbakelserImorgon är det 6 juni och det betyder att det är Sveriges nationaldag som numer ska firas med pompa och ståt, antar jag i alla fall eftersom det nuförtiden är en röd dag. Vi har inte varit så bra på att fira denna dag alls här hemma, det är en sån där dag som man inte riktigt vet hur den bör firas. En helgsed som jag dock kommer att följa är min obligatoriska nobbning av sill och potatis. Gillar inte sill, hu! Varför vi firar dagen har jag i alla fall nosat upp svaret på idag, men hur den firas har jag inte riktigt fått svar på så vi kommer att fira med jordgubbstårta och ett mycket kärt återseende. Ljuvligt!Vi satsar på jordgubbstårta som sagt, men vill ni göra de traditionella (anno 1994) nationaldagsbakelserna så hittar ni receptet samt storyn bakom här!Hur kommer ni att fira imorgon?Bild: Eget collage med bild från Google.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *