Tjejsnack: Musik

Tjejsnack: Musik

Oj oj, nu är jag extrem sen igen. Men här kommer mitt bidrag till Tjejsanck v.50.Lyssnar du ofta på musik?Absolut, så ofta jag bara kan finns radion på i bakgrunden. En mammalyx för mig är att köra bil ensam och spela favoritlåtarna så högt jag vill, det är en riktig energi kick det!Vilken/vad är din favorit inom musik? (Artist, skiva, mp3, musikstil, vad som helst!)Hemma blir det mest komersiell radio som sårlar i bakgrunden. Men när jag är ute och går då lyssnar jag på mina favoriter i uppdaterad Mp3 spelaren. Den är nu mer fylld med Mp3 bok av Liza Marklund samt 9 av mina favoritlåtar som är lite oldies men superbra att gå i takt till allihop: Christina Augilera, Tommy Lee, Green Day, Pink, U2 & Mary J, Darling Gwen, Kelly Clarkson, Dixie Chicks och så Robbie Williams! Astrids favorit är fortfarande Fergie (Hon har aldrig sett videon dock)Sjunger du eller spelar du något instrument, och i så fall vad?Jag trallar med till radion och gör det mycket hellre än bra! Spelar inga instrument tyvärr.Om du har träffat någon artist, vilken/vilka? (Gärna foto på dig tillsammans med artisten om det finns.)Jag träffade ganska många förr när jag jobbade som hotell receptionist, men nu är det torka på den fronten. Det finns ett kort på mig och Damon Albarn (på den tiden Blur) när han pussar min hand, men det är tagit av en kompis och det har hon kvar.Om du fick vara vilken artist som helst, vem skulle du vara då?Jag tror inte att jag skulle vilja vara någon annan, jag trivs bra som mig själv!Bilder: Google

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *