Tjejsnack: Barndom

Tjejsnack: Barndom

Hur såg du ut när du var liten?Tja, ganska på pricken som hon i collaget ovan. ( Har man sig i leken gett får man leken tåla)Vad var din favorit lek/leksak?Jag var mycket för att leka med mina dockor så det får bli The girl`s Viktoria och Thomasine.Vem var din/dina bästa kompis/kompisar?Min första bästis var min granne K, men ganska så snart träffade jag P&A också som är mycket kära vänner än idag. K flyttade men vi har fortfarande kontakt.Berätta om nåt speciellt barndomsbus eller barndomsminne du gjorde som liten!Det som jag minns tydligast var att jag hade pippi på att klippa bort noppor som blev på mina strumpbyxor, jag gjorde det för att jag ville vara fin när min pappa kom hem men det blev min stackars mamma inte varse förens helt nyligen. Tänk så brydd hon måste ha varit när det var stora hål i alla strumpbyxor efter några timmars andvändning!Hur mycket vägde du och hur lång var du när du föddes?Jag vägde ca 3400g och var 51 cm lång (det var tider det)Bilder: Privta.

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *