Lördagens middag blir …

Halloween middag

Eftersom det ett lite ljumt firande förra lördagen med föreninges städdag och en massa annat som kom i vägen så tänkte vi fira Halloween igen denna lördag. I Laila Lindholms bok Leilas guldkant på vardagen så hittade jag följade förslag till lite festligare middag denna Allhelgonahelg.Farmors potatisgratäng med kantareller  Tyvärr så har jag inte plockat någon svamp i år (heller) så det får antingen bli färska champinjoner eller kantareller på burk.Saftig stek med oxfilè och provencalska bönor  Min variant kommer inte att vara lika röd som lailas eftersom då kommer varken maken eller dottern att äta köttet. Så det blir till att låta stektermometern stiga några grader till.Kubansk Chokladmousse  Jag kommer att ta undan lite mousse till dottern innan jag tar i rom och kaffe för att göra den lite mer barnvänlig.Mammas Irish Coffee  Tastelines sida fanns det även många bra Halloween tips!!Hoppas att ni får en mysig allhelgonahelg med bus eller godis barn, pumpor, tända ljus och god mat. Nu tar jag ledigt från bloggen någon dag men på söndag är jag tillbaka igen!KramHelena Your friendly BooBilder: Tasteline och google

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *