Att börja tänka lite på hösten

Igår skymtade solen fram med jämna mellanrum och jag hade bara ben till min klänning. I morse vräkte regnet ner och klänning kändes bara inte att tänka på. Efter en underbar sensommar är det nog läge att börja se över sin höstgarderob nu till slut. Några av mina favoriter hittar ni här:

host303

1. Denna ullkappa med sjalkrage provade jag häromdagen, då den dagen sken solen och det hela kändes en smula för tidigt. Men himla fin är den. 2. T-shirt från Just Female. 3. För lite färg, en halsduk i kashmirmix. 4. En liten “tassel” till nycklarna. 5. Slimmad byxa med lätt stretch. 6. Skinnväska signerad WERA från Åhléns. 7. Som bekant gillar jag “läppguck” som min dotter kallar det, och favoriten just nu är denna Miracle salves från Burt´s Bees. 8. Nike Roshe One, min drömsko just nu som jag hoppas hitta på min Stockholmstrip om någon vecka.

signature

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *