Andra Långgatan 7 A:s kök då & nu

förr101

Minns ni detta fina kök? Jag bläddrade faktiskt förbi dessa bilder i min inspirationsmapp bara för några dagar sedan och reflekterade över att jag fortfarande tycker att det är lika fint nu som när lägenheten var ute till försäljning via Alvhem 2012. Men jag minns dock att jag tyckte att handtagen på lådorna var lite si så där.

nu101

Så idag när jag tittade igenom lägenheterna till salu via Stadshem så dök det upp ett bekant kök, och denna gång med finfina handtag på lådorna dessutom. Kul! I övrigt är köket sig likt förutom att det numer finns en köksö här också. Mycket smakfullt och fint då som nu.

Fler bilder från den vackra våningen hittar ni här!

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *