En randig till …

randig402

Lindex bjöd in till shoppingfrukost igår och jag passade på att köpa på mig lite basplagg som saknats i garderoben. Sånt som linnen och strumpor, dessa plagg som aldrig finns när de behövs som mest. Sist men inte minst så blev det en båtringad topp också som jag tror jag mer eller mindre kommer att bo i denna höst. Randig är ständiga favoriten i garderoben, 3/4 arm är en annan. Toppen passar lika bra till svarta pants som till kjol, som solist som under en kavaj eller kofta. Jo, det är många toppar som gör det. Så klart. Men just denna tyckte jag lite extra mycket om. Den finns även i svarta och vita varianter som får bli kommande köp i höst.

signature

4 comments

    1. Med tanke på hur många som återfinns i min garderob så är jag oerhört tacksam att just randigt är så tidlöst *host* :).

      Hoppas din helg varit toppen!

      Kram Kram

  1. Roligt även att se att Lindex verkar satsa mer och mer på ekologiska kläder, noterade t.o.m. många GOTS-certifierade eko-plagg i höstens kollektioner…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *