Vårfint hos H&M

H&M708

Torsdag betyder påfyllning av kläder hos H&M, och denna vecka bjöds det på en hel del finheter. Som till exempel denna strukturvävda kappa (1) som bara på några ynka timmar sålt slut i vissa storlekar. Ursnygg! Sen tyckte jag även att denna orangefärgade veckade kjolen (2) ser ut som något jag gärna skulle möta våren i. Sist men inte minst har jag faktiskt redan klickat hem denna mörkblå armlösa klänning (3), som jag tänker mig kommer sitta som en smäck på två födelsedagsfirningar som vi har att se fram emot inom kort.

H&M707

Även Home – kategorin uppdateras i idag också och där hittade jag en bricka. Till. Jo jag vet, jag när ett beroende när det kommer till brickor *host*.

Missa inte rabattkoden 2961 som ger 25% på valfri vara just nu om ni också hittar något kul bland nyheterna.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *