Fina julklappsetiketter

Enligt tradition så har jag letat fram några nya julklappsetiketter för året. Utbudet i butikerna är inte det roligaste, och om det är skoj så är det oftast få till antalet med en relativt hög prislapp. Så i år precis som några år tidigare så drygar jag ut julklappsetiketterna med denna typ av freebies på nätet. Finns i massor av motiv så det är bara att välja, skriva ut och så ta sig en stund att klippa ut dem. Här är några av årets favoriter:

etiketter104

1. Kalligrafi. 2. Svarta med vit text. 3. Målade med vattenfärg. 4. En pil. 5. Stjärnor. 6. För gosaker. 7. Enkla men fina. 8. Med lite färg. 9. Lite avslöjande. 10. Naughty or nice? 11. Pratbubbla. 12. Sist men inte minst, lite sparkle!

Så var veckan som jag bävat lite för här. Veckan då vi ska fixa med det mesta av julens bestyr. Tanken är att vi redan på fredag eftermiddag ska vara klar med allt utom julhandling samt julgodis som vi tänker oss fixa på måndag. Till helgen har vi nämligen andra planer, men det återkommer jag till senare i veckan. Idag ska jag skriva julkort, posta paket och köpa gran. Häpp!

Fin start på veckan till er alla!

signature

2 comments

    1. Tack snälla och tack det samma! Älskar den reklamen den får mig att känna att allt blir ok den 24 december oavsett. För det är ju sant, det blir jul ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *