Fri{day}

helgen101

Oj, så fort denna vecka gick! Synd att klaga dock, fredagen är här och en skön helgen väntar oss. Vi ska bland annat göra plätten redo för vintern, bort med frostbitna blommor och så bädda in utemöblerna så gott det går. Det blir en mustig köttgryta till middag imorgon, som ska följs av en len Tiramisu som förhoppningsvis  följs av ett biobesök.  Jag hade hoppats på få se Boyhood som jag tror är fantastisk men då den slutat gå i vår stad så får vi hålla till godo med Gone Girl, inte illa det heller skulle jag tro.

En riktigt fin helg till Er alla!

Så till sist, Fredspriset – Så himla bra!

signature

4 comments

    1. Det blev en mycket fin helg sannerligen så. Såg Gone girl och den kan jag varmt rekommendera, skrämmande bra var den :).

      Hoppas din helg var fin den med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *