Snart hos The Body Shop

nail101

På torsdag lanserar The  Body Shop två nya produkter som jag är riktigt nyfiken på. Den första är denna Sweet Almond Oil Remover som är en acetonfri nagellacksborttagning med soja och sötmandelolja samt sockerrösessens som är fair trade – producerad. Finns i butik från och med torsdag och kostar 95 kr. Tar bort nagellack, vårdar och luktar gott.

nagellack101

Samma dag släpps också den nya nagellackskollektionen Color Crush Nails som innehåller 24 nyanser alla inspirerade av naturen. Lacken är fria från starka kemikalier och är dessutom vegananpassad samt extra vårdande. En special utformad pensel för bättre resultat samt glossig finish som torkar snabbt utlovas också. Nagellacken kostar även de 95 kr st.

Jag har lovat min nagellacksälskande dotter att vi ska prova redan till helgen så jag återkommer i ämnet nästa vecka igen.

Önskar er alla en riktigt fin måndag!

signature

4 comments

    1. Superfina tycker jag med, sen gillar jag tänket kring att plocka bort så mycket kemikalier man kan och tänker på människor, djur och miljö. Hoppas bara att de är så bra som man hoppas nu också :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *