Mot stugan!

kommersnart101

Så, nu är bilen fullpackad och vi ska snart ge oss iväg för att genomföra försommarens rustrace av stugan. Vi ska slipa golv, måla väggar och fixa med lite annat som behöver ses över i ett sommarhus efter vintern. När jag kommer tillbaka ska ni få se bilder från den rust vi gjorde här hemma, samt att jag lärt mig baka två mycket vanliga bakverk som jag inte fått till tidigare. Men nu sitter det och ni ska få recepten innan midsommar!

I´ll be back som sagt!

Kram

Så mycket det bara går finns jag här under tiden jag är borta.

signature

2 comments

  1. Höga Kusten!? Tar om tipset på min bästa fynd-skrot-loppis! Lagerboden på Volontärvägen. Byggboden finns i samma hus…om ni behöver ny spis, kylskåp, toalett el vad som helst nästan. Vi har shoppat till sommarhuset där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *