Det är fredag gott folk # 4

I helgen ska vi kavla upp ärmarna igen, denna gång för att tömma sovrummet som ska få nytt golv och nya tapeter. I vanlig ordning är jag aningen mer pepp än Johan, men det är så som det oftast är när det kommer till rust här hemma. När det är klart då är vi lyckliga i kör så att säga :).

weekend505

För er som jag som inte handlar på Coop så ofta (Ica Maxi och Citygross ligger helt enkelt mer praktiskt till för oss) så tänkte jag tipsa om att deras urfina kundtidning Mer Smak finns att bläddra i på nätet också. Tidningen som var helt ok innan också fick sig en make over vid årsskiftet och är snyggare och mer inspirerande än många andra i samma liga. I senaste numret så bjuds det bland annat på Grillad kycklingsallad med chèvre och jordgubbar på sidan 23 som jag tänkte prova i helgen.

Innan jag ger mig på sovrummet så måste jag bara tipsa om en efterrätt också som Håkan Thörnström  rörde ihop till bröderna Timell i måndagens avsnitt av deras matlagningsprogram. Som det fan av chokladmousse jag är så blev jag nyfiken på Karamelliserad chokladmousse, att Martin Timell inte kunde sluta smaka gör mig inte direkt mindre nyfiken :). Så efter kycklingen imorgon provar vi en ny variant på mousse, som vi längtar!

En riktigt solig och fin helg önskar jag er alla!

signature

2 comments

 1. Åh, va spännande att fixa nytt i sovrummet :-) Vi har beställt ny säng och ska snart börja kolla ny färg och tapet. Jag är nog oxå lite mer pepp än mannen ;-)
  Hoppas få se lite fina pics på din blogg från ert sovrum. Alltid kul med lite tips!
  Hälsning
  M-L

  1. Jamen varför är det alltid så, att vi är mer pepp än männen? Hmm :). Jodå, bilder kommer vi ska bara köra detta race i mål först. Vi kör rust på bred front här hemma nu, ett projekt på varje våning (dvs 3) i detta nu så undrar jag vad vi sysslar med, men när det väl är klart så blir det himla bra hoppas vi :).

   Lycka till med nya sovrummet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *