Husdrömmar – Villa Hamngatan

dromhem304

På måndagar sitter jag parkerad framför tv:n kl 20.00 för att titta på Husdrömmar som har blivit en riktig favorit denna vår. Igår vilade det något bekant över hela inledningen, paret och inredningen. Och jo visst var det flitiga stylisten Marie Olsson Nylander med make Bill Nylander som tidigare sålt sitt personliga hem i Arild och nu köpt Villa Hamngatan. Jag minns mycket väl mäklarbilderna från deras hem i Arild som jag tyckte var fantastiskt och undrade så var de var på väg här näst. Nu vet vi det, och de coola gula hängselbyxorna är med de också. Många av detaljerna samt tänket lika så. Men detta är inte bara en solskenshistoria, det händer mycket för paret under detta år som huset får tillbaka sin forna glans. Här kan ni följa hela renoveringen samt se hur livet ibland tar en helt annan väg en den utstakade. Rekommenderas varmt .

Här kan ni också läsa mer om avsnittet samt efteråt läsa parets byggblogg!

signature

3 comments

  1. Ojojojoj. Jag såg programmet igår. Jag blev helt färdig efteråt. Visst var det supertragiskt med sjukdom och skilsmässa, men hon frun alltså. Man ligger i lä i fråga om energi och rastlöshet. Typ ljusår ifrån.

    1. Jag håller med dig Karin, man var helt slut när det var över ja. Man har en bra bit kvar till den energin ja *host*. På gott och ont misstänker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *