Fint i barnrummet

Sajten Wonderdeco är en personlig favorit och jag blir alltid lika glad när den fylls på med ett nytt inspirerande och personligt hem. Det senaste tillskottet är stylisten Linns lägenhet i Lärkstan som hon delar med sin man David samt barnen Vera och Liv.

barnrum404

Hela lägenheten är fantastiskt fin, men jag föll lite extra för barnrummen och detaljerna där. 1. Ni vet hur svag  jag är för fönster i väggar mellan rum för ökat ljusinsläpp. Extra fint blir det här med Veras söta kläder som hänger på tygklädda galgar 2. Ärvda eller loppisköpta möbler i barnrummet varvat med vackra textiler, finare är svårt att få. 3. Bra förvaring är a och o i ett barnrum, har man sakerna i korgar och lådor så kan barnen dessutom från en tidig ålder hjälpa till och plocka undan på kvällen.

barnrum405

4. Vimplar tycker de flesta barn är festligt. Sen är det samma här att det fina är en mix av gammalt och nytt i harmoni. 5. Låt små söta saker ligga framme, mycket smart också att sätta fast hårspännen på tyget så där så man lätt  hittar dem när man ska ha dem. Vi letar varje morgon här hemma *host*. 6. Färgglada kuddar och finaste små tofflorna sätter pricken över i. Personligen tycker jag inte att man måste ha speciella barnmotiv på textilierna i ett barnrum, men gärna rätt färgglatt som här.

Här hittar ni fler bilder från lägenheten i Lärkstan.

Fin onsdag till er alla!

signature

2 comments

  1. Måste bara säga att det var längesen jag tittade in hos dig, jag har varit så himla fullt sysselsatt med mitt lilla företag By Juliannie (egendesignade kuddar) så jag har helt försummat bloggvärlden inklusive min egen blogg. Men nu när jag är här och surfar runt så blir jag så glad, din blogg är så fin och precis i min smak!

  2. Så glad jag blir Eva, Tack :). Nu bara måste jag ju söka upp din sida och spana på dina kuddar, kuddlover som jag är. varmt välkommen tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *