Dress up / Dress down

Tänkte att det var hög tid för en “Day & Night” igen med lite inspiration för de dagar man går direkt från jobbet iväg på roligheter. Idag har jag utgått ifrån ett par svarta byxor från Vero Moda som passar lika bra till vardags som till en lite festligare kväll. Night – sidan blir mer vardag med ett par jeans, dress up och dress down som vanligt ja.

collage101

Day: 1. Ljuvlig vit kashmirtröja. 2. Silverarmband med hjärta från Snö of Sweden. 3. Alltid läge för en scarf! .4. Hela dagen byxorna från Vero Moda. 5. Rymlig väska i skinnimitation från MQ. 6. Snygga sneakers i beige.

Night: 1. Svart trikålinne. 2. Kateryn kavaj med struktur. 3. Fin väska som just nu reas ut hos Indiska för ca 100 kr. Fyndlänge!. 4. Läppbalsam med lika mycket färg som ett läppstift. 5. Ring från ett set om två. 6. Skinnboots i westernlook.

Fin tisdag!

signature

5 comments

 1. Vilket bra collage! Fast alla collage är såååå bra! Tackar så mkt för era tips o råd, jag coppar rakt av.
  Typ allt är så snyggt o man kan antingen blanda med det man har hemma el inhandla via nätet. Dessutom har ni bra plagg o prisvärda produkter.
  Vill tacka o hoppas att det blir fler av denna varan. Jobbar heltid o måste vara “casual dressad” och här får jag så bra tips!!!
  Tusen tack!

 2. hi!,I love your writing very much! percentage we communicate more about
  your article on AOL? I need an expert on this
  area to unravel my problem. Maybe that’s you!
  Looking ahead to look you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *