6 comments

 1. Hoho, en oinvigd måste få fråga : vad är Pinterest ? Har liksom aldrig kollat in det.

  Sen har jag länge undrat vad du jobbar med

  1. Är det av utrymmesskäl mina inlägg krymps…. Skrev “du behöver bara svara vilken bransch om du vill/kan”.

   1. Det låter inte bra, vi vill ju läsa massor som ni skriver :). Jag skriver upp det på listan så får vi se över problemet. Tack för att du sa till!

  2. Det är ett ställe på nätet där man kan samla alla de där bilderna som man lätt annars spar ner på hårddisken, så blir den full och man måste dumpa några. Och så några till … Ja, det är typ så :).

   Jag frilansar inom media, tror ni kommer få se lite mer av vad jag gör framöver. Men just nu tycker jag att det är skönt att kunna separera de två.

  1. Hej Kattis, jag svarade på den fråga på ett annat ställe också så jag klistrar in svaret här med:

   Jag “pinnade” mest outfiten för att jag gillade stilen, jag hade inte tagit reda på varifrån dem var. Men nu vet jag, den ingick i en sommarkollektion från detta företag : http://pip-squeakchapeau.com/ Kanske inte det mest lättshoppade märket, men vi får låta oss inspireras till kommande sommarsäsong ändå :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *