Fyra önskningar

Jag är några dagar sen, men jag tyckte så mycket om tänket kring bloggutmaningen hos Weronica häromdagen (Via Husligheter efter start hos DIY or die) så jag tänkte att jag ger mig på en egen önskelista med fyra önskningar denna fredag enligt kriterierna Read Wear Want & Need.

 

Så här blev min lista efter lite funderande, inte i helt rätt ordning på bilden inser jag nu men fyra till antalet:

Read, dessa bak och kokböcker ligger mig mycket varmt om hjärtat som bekant. Jag har många, men det finns alltid plats för en till har jag märkt. Jag köper inte lika många längre, och rätt många av mina första har jag givit bort. Men Lite då och då dyker det upp ett gudkorn och då skriver jag upp den på min lista. Högt upp på min önskelista inför julen står Mer om livet och smakerna på Smultrongården som jag bläddrade i på bokhandeln häromdagen. Den ser ut att vara en riktig keeper.

Need (ska ju stå sist så klart), vi behöver saxar här hemma, är de inte trasiga så är det försvunna. Den nya saxen till hemmet ska vara stadig som få, så gärna denna i mässing från Hay. Det ser ut att behöva bli riktigt illa innan det ens snyns en skråma på denna. Jag är tämligen säker på att man inte blir nypt av den i alla fall som vi blir av våran kökssax just nu *host*.

Want, jag köpte första bästa skal till min iPhone när den var helt ny. Ett i väntan på det riktiga skalet inköp. Nu har jag hittat det riktiga skalet! Visst är det vackert som en dag detta blommiga skal från Rifle Papaer som finns hos Mokkasin? Snälla Tomten!

Wear, det är något med kombinationen ljusgrå och kashmir som får mig att bli lite knäsvag varje gång. Passar till det mesta och tvättas den rätt så kan man följas åt länge länge. 

 

En riktigt fin första adventshelg önskar jag er alla!

signature

3 comments

  1. Nilla: Aj aj, det kanske måste bli en inte lika rolig men ack så trogen Fiskars i alla fall då. Tack för varningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *