Fröknäcke

Då jag inte längre kan äta riktigt gott hårt bröd så är jag mycket tacksam för att det finns så många goda recept på fröknäcke att prova. De jag provat fram tills i helgen har alla varit LCHF vänliga, men det jag tänkte tipsa om idag innehåller en hel del majsmjöl så även om det är ett nyttigt bröd så är det inget för den som kör LCHF.

Receptet kommer från Mitt Kök på tv4 och är signerat Lisa Lemke (följ länkarna). Jag tror det är kombon hasselnötter och ost som gör dessa fröknäcken så himla goda! Perfekt till ostbrickan men ärven goda att dippa med vid fredagsmyset eller med en skiva ost på till höstens soppa.

 

Åh, detta recept måste ni prova!

 

De LCHF vänliga recepten jag provat och tyckt mycket om tidigare är Leilas, Mias & Åses (fast jag hade olivolja i mitt). Alla får två tummar upp och jag misstänker att man kan få med hasselnötter och ost kombon i dessa ovan också utan större problem. Jag ska prova nästa gång!

signature

3 comments

  1. Är en riktig "periodare" vad det gäller fröknäcken. Just det här receptet har jag dock aldrig provat, men ska absolut testas :)Kram från ett regnigt och blåsigt Öland…

  2. Anette: Det är nog lite samma här, det går i perioder för mig med. Men när man gör det så är det himla gott :).Kram kramMia: Jamen det får man ja :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *