Gudfadern triologin

Jag ser mycket på film som bekant. Inte bara nytt utan även äldre guldkorn avnjuts i soffan här hemma under hösten och vintern. Men för någon helg sedan fick jag åter igen höra – Du har tittat på film. Men du har INTE sett de enda som räknas av dem. Gudfadern triologin!

 

Ok då! I helgen kör jag ett maraton via Netflix. Så här inför tittandet ser jag mest fram emot miljöerna och Diane Keaton. åh, denna unga Diane! Vacker som en dag! Någon som sett filmerna? är de så där rasande bra som det sägs?

signature

8 comments

  1. Brukar hälsa på här men inte kommentera så nu var jag tvungen:) Filmerna är riktigt riktigt bra!!!

  2. Maria F: Tack! Så glad jag blir! Både för att du tar dig tid att skriva en rad och för att du ger filmerna tummen upp :).

  3. Samma här, min sambo har tjata på mig i år att jag ska se dem men det har aldrig blivit av.. Ska bli spännande att höra vad du tycker om dem..

  4. Filmerna är magiska och den första rankas ju ofta som världens bästa film (brukar skifta mellan den och "Nyckeln till frihet"). Jag har sett dem massor av gånger – är lika betagen varje gång och hittar alltid nya nyanser i dem. Invigde vår 11-åriga son i min passion för filmerna i somras och vi såg den första filmen tillsammans. Han ÄLSKADE den och såg, även han, konstnärligheten i dem. Jag avundas dig som har första upplevelsen kvar med dem. Ha en underbar filmtajm!

  5. Nu blev jag sugen att se dem igen, det var ett tag sen. Men du har något speciellt framför dig. Här är det ju så att för ovanlighetens skull så räknas tvåan som bättre än ettan. Ha en trevlig helg i maffians tsällskap.

  6. Alla: Men så roligt att höra att ni tyckt att filmerna varit bra och ni alla är kvinnor :) Då blir det säkerligen en underhållande helg här hemma, återkommer med vad jag tyckte så snart jag sett alla tre.Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *