Himmelsk!

 

För rätt så länge sedan fick jag ett recept av en kär vän som hon hittat i tidningen Hembakat och tänkt på mig. Tyvärr så kom det annat mellan då, men nu har jag provat receptet som hon så fint plitat ner för hand på vackert papper. Och vad ska man säga, kakan är himmelsk! God precis som den är, men jag kan tänka mig att den blir lite godare ändå med vaniljsås. Och kanske nästan lite för god med en kula vanlijglass som toppats med kolasås och kanske en sudd flingsalt …. 

 

Ett recept till ni bara måste prova med andra ord :). 

signature

7 comments

  1. Sara: Absolut ska du prova, här kör vi nog på en favorit i repris till helgen också :).

  2. Jenny: Till denna använde jag en form med avtagbara kanter då den blir så fin när den är klar. Den håller också ihop mycket bättre än tex en smulpaj. Mycket god är den :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *