Skålar

 

En endaste liten bit fanns det kvar av äppelpajen vi hade till dessert igår. Sicken tur för mig :). Receptet hittade jag i sensommar nummret av Icas Buffé, så vad kan passa bättre att välkomna september med! Mycket god ljummen med en kula glass på toppen. Fungerar säkerligen lika bra att fylla pajen med blåbär eller hallon istället, eller varför inte 50/50 som nog är min personliga favoritpaj.

 

Ni som följer mig på Instagram har sett vår ros blomma helt galet i sommar och den fortsätter att blomma i samma takt. I helgen tog jag in några kvistar och satte i vaser. Så fina! Bredvid den lilla kvisten med rosor står mina skålfavoriter som jag använder så fort jag får chansen. De är en mix a nytt & nött. De Asiatiska som kostar typ ingenting på loppis har jag samlat på mig många i sommar. Finns i många olika storlekar så de fungerar till det mesta. De som är tänkta att dricka Sake ur (tänker jag mig) till exempel är perfekta till dessert och brukar kosta ca 2 kr styck. Skynda fynda och mixa & matcha med dukningen i höst!

 

Foto: Helena – En mammas dag

signature

2 comments

  1. Victoria: Visst var Rita bra! Nu vill man ju veta hur det går för henne, det finns 4 avsnitt till som jag förstår det :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *