Festligt

 

 

Ett bra recept på rulltårta är guld värt. För är det något som går blixtsnabbt att göra och kan varieras i det oändliga så är det rulltårta. Här hemma är favoritreceptet signerat Leila, för hon har tagit ett vanligt recept på rulltårta och så tillsatt apelsin och mandel. Topp! Med lite grädde och färska bär blir den dessutom sommarens godaste och snabbaste bakelse. I eftermiddag äter vi sommarens första av många här hemma. Lika härligt varje år.

En lite vuxnare variant till kaffet är denna Drömrulle (och så tillsätter man lite mörk rom efter smak), himmel! Fler somriga smaker hittar ni här, jag säger bara Rabarbercurd. Det kommer jag att göra igen till midsommar. 

 

Fin helg till er alla!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *