Byxor & en klänning

Nu kan jag äntligen följa upp hur det gick med de här byxorna från H&M, svaret är att det gick inte alls. I butiken så var de byxorna de hade en anng trånga. Jag får lätt panik av trångt så jag beställde istället storleken större på nätet. De dök upp och var på tok för stora (Eh?). Häpp!

 

Men skam den som ger sig, jag letade igenom varenda liten butik i staden och till slut så hittade jag ett par byxor på Bik Bok. 1. Men innan dess hittade jag denna söta vita spetsklänning (underklänningen är lite rosa/ljusbrun). Tyvärr så fanns inte denna heller i min storlek, men den sägs finnas i en hel del butiker runt om i landet som har den kvar i lager. Jag tänker mig att detta är en klänning som man kan ha massor av användning av. Studenten, midsommar, sommarfester, bröllop, dop. En klänning att ha skoj i som sagt :). 

 

2. Men så när jag står där och grämer mig över klänningen som inte passar så hänger byxorna där. Provade min vanliga storlek och de satt som en smäck! Rekommenderas varmt till alla som letar mönstade byxor denna vår.

 

Sen har jag även spanat in dessa byxor från Blingo som går som en löpeld bland mina vänner. Det pratas om dessa byxor stup i kvarten, så det är lite motvilligt som jag erkänner att jag också vill ha ett par. Men jag vill nog vara den som skiljer sig fån dem lite i ett par i denim istället. Men de är riktigt fina båda två!

 

Fin fredag till er alla!

signature

6 comments

  1. Hur tycker du att Blingo-byxornas storlek är, motsvarar det XS/S/M/L/XL -> 36/38/40/42/44? Tack för tipset :)

  2. Nilla: Så sköna! Trevlig helg!Johanna: jättefina och bekväma, svårslagen kombo :).Jenni: Just dessa har jag inte än, men jag frågade min kompis som har ett par i M och hon tror att de passar 38 – 42 ungefär. De är bekväma vilket som men det blir lite mer eller mindre häng bara. Men det är en gissning från hennes sida bara, för att vara helt säker skulle jag mejla dem och fråga innan. Så himla snygga är de!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *