Rosa

Vi är väldigt mycket rosa du och jag mamma, sa Astrid ofta när hon var yngre. Jag trodde nog att det lagt sig en smula, men igår kom det igen. Och sannerligen är vi det, speciellt nu när våren är på väg in i sommaren. Så idag firar vi det med 5 rosa favoriter just nu:

 

1. Den här lägenheten vid Tre Liljors park är helt underbar. De rosa detaljerna som blommorna på köksbordet och överkstet i sovrummet sprider lite extra glans.

 

2. Bilderna är i och för sig svart/vita, men jag tänker mig alltid Jackie O i rosa. Hörde någon gång att det var hennes favoritfärg. I lördags gick det en dokumentär på TV4 som baserades på filmsnuttar med familjen Kennedy. Riktigt intressant så se den om ni har TV4 play premium där den finns att se nu. Bilderna hittade jag här.

 

3. Astrid har vuxit helt galet året som gått och växt ur en hel del sedan förra året. Shorts och t-shirt fick bli början till en passande garderob. De där shortsen skulle jag för övrigt gärna ha själv :). 

 

4. En favorit denna sommar kommer denna stråväska från Gina Tricot bli, jättefin och prisvärd! Blå med rosa detaljer. Fint så!

 

5. Sist men inte minst så fortsätter jag jakten på fina pioner. Jag har hittat några, men det har då oftast varit någon dag försent. Vi är många som vill åt dem nu :). Denna bild är från innan vi målade köksbänkarna svarta. I helgen tänkte jag prova att måla dem vita. Det är trots allt bara färg och fungerar det inte så är det bara att byta. Kan också tipsa om att nyckelringen i inlägget från då nu finns på rea här

signature

2 comments

  1. Amaze!! obviously your web site could be recommended skilled. My personal corporation can also be delighted to view this short article. That i determining basically allocated about champ with regards to your quite respectable -mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *