Färg & Mönster

För några år sedan nu, så gick jag ner en del i vikt. Det är ju kul på många sätt så klart, men det har varit lite kämpigt i min garderob dess. Det tar ytterliggare ett tag innan man går ner de där kilona mentalt tror jag. Det var så sent som i januari i år som jag skänkte alla kläder som var för stora till Erikshjälpen, jag har helt sonika tänkt att de är fina och att de passar. Tills de kommit på då.  

 

Så denna vår behöver jag faktiskt köpa lite nytt. Jag saknar till exempel byxor. Det är himla svårt med byxor tycker jag. Jag har försökt med några beställningar redan från webben, men inget par har suttit bra så nu blir det till att prova i butik. H&M har många trevliga nyheter denna torsdag så det får nog bli en tur dit imorgon. Jag tror mycket på en basgarderob, en som står sig lika länge som kläderna håller i princip. Men lite kul måste man ju ha också så några plagg som följer den nya säsongen vill man gärna prova. Nu är det mycket mönster, och helt otippat så gillar jag det massor

 

Sommar och chinos hör ihop, tror att min sommarfavorit nummer ett är just chinos, beiga eller blå. Med vit t-shirt och en ljusblå skjorta och så nätta skor till det. På bild är dessa lila linnechinosen ljuvliga, jag tänker mig den med vit blus upptill. 

 

Här får man både mönster och färg. Astrid älskar lila, jag har nog varit lite motvillig till just lila. Men hey vad lite fina bilder kan råda bot på sånt. Just denna typ av klänningar är de ultimata varma dagar på stranden, men den måste vara mjuk. Allt annat går bort! Sen har vi det här med stråhattar, jag och dottern köper en ny varje år, sommaren 2013 blir det denna för den har så fina stenar ;).

 

Sist men inte minst, en kaftan. Hur härligt låter inte det? För kommande sommar tror jag vi får all den där solen som vi gick miste om förra året, och med värme kommer bad och då kan man mycket väl behöva en kaftan :).

 

Vi får se om garderoben utökas med några byxor, någon färg eller mönster imorgon. Ibland så är det just önskan och planeringen som är den bästa biten!

 

Fin torsdag till er alla!

signature

6 comments

  1. Härligt härligt med alla vårliga/somriga kläder och med din viktnedgång. Lycka till m shopping imorgon. Skön helg/Anne O

  2. Mycket fint på bilderna. Håller med dig om att byxor är absoult svårast att köpa, måste sitta bra och kännas sköna, annars blir det inget köp. Du får gärna visa om det blev nåt inköp! Ha en bra fredag. //Anneli

  3. Kan bara meddela att den lila tunikan är mjuk, var och klämde på den idag, hann inte prova tyvärr, hade två hungriga småtöser i släptåg… Ska nog definitivt ta mig dit igen snart och in i provrummet också. Lite sugen på en likadan men ljusröd.

  4. Härligt inlägg! Gillar också mönstrat – man blir så glad och så är det så roligt att matcha med enfärgat i de ingående färgerna. Förra året slog jag till på ett par blommiga byxor från Lindex och det har jag inte ångrat, dessutom är det faktiskt ganska förlåtande mot ens inte helt perfekta figur med mönstrat. Kram

  5. Anneli: Imorgon ska jag få smita från sjukstugan för en tur på stan, visar så klart om jag hittar något :).Johanna: Låter det inte lite extra härligt med en kaftan också? :).Anna BL: Åh, så glad jag blir! Tack, då ska här provas :).Eva: Håller med dig om allt du skriver, det är nog just detta som gör att man är mycket förlåtande och glad i färg och mönster :).Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *