soon

Smygtittade i kommer snart kategorin hos Lindex och hittade tre saker jag tror man kommer se på mig i sommar:

 

1. Söta blusar utan ärm kan man inte få för många av på sommaren! Finns även snarlik i lite större storlek. Dessa finns i butik från vecka 16-17. 2. Snygga gladiatorsandaler med nitar, finns även höga svarta. Från vecka 18. 3. Sist men inte minst, en stor stråväska för i sommar ska det väl ändå bli bad och picknick väder! I butik vecka 18.

 

Fin onsdag till er alla!

signature

4 comments

  1. Går också och kikar och drömmer om sommarvärme. Tittade just på sommarskor på Deichmann i går, det finns sååå mycket fint och så är det så kul med alla 80-talsfärger i butikerna, aprikos… mintgrönt…. ljusgult!

  2. Cissi: Jamen kom nu våren, jag drömmer om barmark varje natt nu :),Nilla: I år BLIR det soligt och varmt, Absolut!Eva: Håller med, riktigt fina färger denna vår. Härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *