Vackert

I början på april, den 4 närmare bestämt så släpper H&M vårens Conscious kollektion i utvalda butiker och på nätet. Jag tycker mycket om tänket hållbart mode i hållbara material. återvunnet. Något värt att betala lite extra för.

 

När jag och Johan gifte oss så bar jag en kjol från H&M. Jag tycker fortfarande att den är vacker som en dag. Den är stålgrå, lång och med mycket vidd. Den såldes inför milleniumskiftet och jag trodde då precis som nu att den kommer följa mig genom livet. Vi gifte oss på vintern, men om vi  planerat ett sommarbröllop skulle jag klätt mig i en klänning mycket lik denna. Den hängde då på en mycket dyr galje på NK. Och Johan var inte så såld på min idé om ett bröllop i trädgården. Det blev dock precis hur bra som helst med bröllop på vintern och utan den dyra klänningen från NK också, men jag är fortfarande mycket förtjust i tanken på ett hippiliknande bröllop i trädgården.  

 

Nu är jag ju då redan lyckligt gift, men det finns några par bland vännerna som går i giftastankar så det är inte helt uteslutet att det stundar bröllop i sommar. Och då Kanske rent av ett i bästa hippistil i trädgården om jag har tur, Då skulle denna dimmrosa sitta som en smäck :).

 

Glöm inte bort att tävla om glasen från Iittala, sista dagen idag! 

signature

4 comments

  1. Jag gillar också verkligen Consious-tänket och har rätt länge försökt köpa så mycket eko även vad gäller kläder. Blir lite begränsande ibland men det kanske bara är bra;-) Himla fina klänningar!

  2. Den där kjolen från HM hänger kvar i min garderob också! Jag hade den på flera baler under studenttiden och förlovade mig i den på nyårsafton 2000. Är nog inte så ensam om den förlovningsdagen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *