Julen hos Cox & Cox

 

Som bekant är jag mycket svag för den Engelska webbutiken Cox & Cox, och då speciellt deras julsaker. När jag började beställa från dem, för ca 4 år sedan så fick man inte tag i deras produkter här hemma. Vissa producerades i deras namn och andra var av märken som inte hittat hit än.

 

 

Nu är saker och ting lite annorlunda, flera av de märken de säljer som bla House Doctor är lätta att hitta här hemma. Men de inspirerande bilderna (och de saker som de fortfarande säljer under egen flagg) får mig att återkomma. Ofta. Samma prylar, men ett helt annat uttryck. Jag missar ej heller deras härliga rea i början av januari, den är tradition.

 

Kika in och låt er inspireras inför advent!

 

Så två inlägg med julig glans idag. Bara 3 veckor och 6 dagar kvar till första advent. Jag längtar.

signature

7 comments

  1. Lite danskt och vackert. Ska bli kul att se om det blir jul här trots att vi glömde en av de två noggrant ihopplockade jullådorna i vår flytt. Suck. Amerikansk jul i all ära, men mycket av det som erbjuds passar liksom inte in hos oss!

  2. Anna/Rackarungar: Jaaa, det är nära nu :). Jag älskar första advent, nästan så att jag längtar mer tills dess än till julafton. Dax att agera som sagt!Monnah: Det är nog just den här typen av jul som tilltalar mig mest också. Så trist med lådan, hoppas du hittar några riktigt fina nya saker i år att starta en ny låda med.

  3. Cox n Cox är verkigen fantastiska och jag vill alltid ha den å den å den å den när jag går in och kollar. De där zinkhusen (du har fått med ett av dem på bild här) med lite udda tak är verkligen ljuvliga.

  4. Anna: Precis, det slutar liksom aldrig, man kan peka på saker länge här ;).Håller med dig, ljuvliga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *