Hemtrevligt x 4

Astrid har en kompis här hemma idag så det ger mig extra mycket tid framför datorn (även om jag borde göra annat ..), och just nu tycks internet påfyllt av inspirerande hem. Här är några favoriter från morgonens runda:

 

 

Bloggerskan Maria med familj ska flytta och deras vackra pepparkakshus är till salu. Jag älskar köket, och badrummet …. och ja typ allt :).

 

 

Alltså det här med köksbänkar i marmor, älsk! Och golvet som är lite lagom vardagsslitet, fint! Fler bilder finns Alvhem.

 

 

Tine K:s hem har vi sett många gånger men det tål att ses igen. Dessa bilder kommer från en Finsk tidning och här finns några nya vinklar. Kul! Bland annat 3 jättefina barnrum. Tummen upp som vanligt!

 

 

Ylva Skarps Julhem från senaste nummret av Lantliv är det finaste av julreportage på länge. Fler bilder finns på Helena Skarps/Uthuset i Stans FB-sida. De där granarna måste jag titta lite närmare på, precis hur fina som helst.

 

Alla tycks hänga där, så jag hakar på jag också. Här finns jag på Instagram om ni vill hänga med!

 

Happy Halloween till er alla!

signature

9 comments

  1. Oj, vad kul att du tycker att vi har det fint! Jag blir så glad. Och badrummet är ju helt nyinrett så det blir svårast att skiljas från. Kan man ta med ett helt rum när man flyttar? :-)Ha en fin helg!Maria

  2. Lotta: Tack snälla för fina ord! :)Maria: Jag förstår att det kommer att bli svårt att lämna allt det fina och nya, Varmt lycka till och jag ser mycket fram emot att få följa med på resan. För det får vi va? :).Ylva Skarp: Som jag gillade :).Emma & Stina: Eller hur :).Kram till er alla!

  3. Usch för det sjukhusvita, det finns vitt och vitt, men i dessa bilder kom det fina vita inte fram i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *