Hemlis!

Just nu jobbar jag på en glödhet hemlis här hemma, ni ska få hänga med så klart MEN om ni träffar Astrid så får ni låtsas som att det regnar. Ok :).

 

 

Jo, det är nämligen så här att Astrid fyller 10 år i november och som present till den stora dagen ska vi uppdatera hennes rum lite. Plocka bort sånt som inte uppskattas längre och lägga till sånt som hon önskat sig. Vi behåller basen med den fina tapeten och det vita golvet. Fåtöljen och skåpen blir också kvar. Samt dockhuset då det är så vackert. (Fler bilder på hur det ser ut idag finns här!)

 

 

En av de större förändringarna blir att hon ska få en ny säng. Idag sover hon i en växasäng och även om hon inte klagat en endaste gång så inser vi att det är dax att hon får en riktig nu. Vi har köpt en Hemnes våningsäng på Blocket (de har utgått ur Ikeas sortiment) och till veckan ska den målas vit. Tanken med våningsängen är att det ska bli lättare när hennes kompisar sover över, vi har ingen vidare bra lösning där idag. Under sängen kommer det bli en sänglåda för div prylar.

 

 

Det blir lite plock ut, och så blir det lite plock in. I detta nu tänker jag mig i runda slängar något i den här stilen: 1. Guldspegel från Ikea. 2. Hylla för böcker och små samlingar. 3. Fler pompoms så klart! 4. Bra belysning vid fåtöljen (rabattkod: 268302 50% av lockar). 5. Stora knoppar till sänglådan. 6. Snygg giraff från Mio. 7. Hängare till alla dessa halsband. 8. Hon vill så gärna ha en egen Tolix, vi får se där ;). 9. Glasask till armband och annat smått. 10. Fint pennställ från åhléns. 11. Och sist men inte minst en ljusslinga.

 

 

Precis som på bilden tänkte jag måla elementet i Astrids rum i en lite roligare färg, vet inte riktigt viken än dock. Hon ska även få ett äldre skrivbord, men hennes kommer att målas i grått precis som ett av skåpen i hennes rum.

 

Ja, där är jag idag. Men fortsättning följer ….

signature

7 comments

  1. Åhhh så fint….. ett sånt rum vill jag oxå ha! Undrar om man kan få en sån makeover i 10+26 års present oxå? :)Blir alltid på så gott humör när jag kikar in på din sida. Tack för det!Selma

  2. Ja! Det är så roligt att se när de får överraskningen! Vi gav vår pojke ett uppdaterat rum i 5-årspresent tidigare iår, och det uppskattades verkligen! Det ska bli roligt att se resultatet sen.Titta gärna in hos mig och var med i rosa-oktober-utlottningen av ett av mina silverhjärtan.

  3. anna: Visst piggar det upp med färgat element! Tack snälla!Selma: Det tror jag absolut man kan :).Tack tack!Två Trappor: Hoppas hoppas :).KramJohanna: Ja, det ska bli jättekul att de hur hon reagerar :).KramJohanna: Så roligt att sonen blev glad för rummet, det är ju en present som de kan njuta länge så det gäller att man får till det :).Tack för tipset!me and mike: Men precis, lite guld mår man gott av :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *