En eftermiddag i Leilas butik

 

Gårdagen spenderades med maken i älvsjö på Hem & Villa mässan. Jag saknade all inredning som jag minns från tidigare år, men vad gjorde väl det när Leila tillfälligt slagit upp portarna till hennes General Store. Jag shoppade och maken fick mumsa på fina mini pajer. Tydligen var dessa de godaste pajerna han ätit. Häpp!

 

 

Detta kan ha varit bland de svåraste shoppingturerna jag varit på då jag gärna välkomnat hem hela sortimentet. Lätt! Så efter några varv i butken hade jag famnen full med saker, bland annat denna fina lilla emaljkastrull. Johan passade under tiden på att prata lite med Leila som inte riktigt trodde att det skulle bli en fysisk butik på riktigt. I alla fall inte än. Tror att maken tackar lite för det ;).

 

 

Det var inte bara maken som fick en stund med Leila, utan även jag. Som ni ser så ställde jag mig jättenära, så här i efterhand så tänker jag att det var nog för att jag hoppades så att ett recept eller två skulle smitta av sig på mig :).

 

 

De var galet mycket människor på plats igår, så det fick jobba hårt vill jag lova. Säkerligen en kombination av lycka och onda knän. Leila hade med sig sambon Mårten, Ulrika och Press-Fanny bland annat. Jag måste säga att jag är mycket imponerad att vad de lyckats med på några få dagar.

 

 

 

Om någon innan igår föreslagit att vi skulle äta popcorn med kolasås på så hade jag skrattat högt och sagt, as if! Men idag säger jag, hur har jag kunnat missa detta snacks i 40 år? Sött, salt & krispigt. Jäklar så gott! Något att prova till fredagsmyset ikväll.

 

Nu måste jag ila, men till veckan ska ni får se vad jag mer fick med mig hem från mässan. Om ni vill se fler bilder på butiken när den inte var full med besökare så hittar du fina hos Leila & Ulrika. Och har ni vägarna förbi älvsjö och mässan så gör ett besök vettja!

 

En riktigt fin helg önskar jag er alla fina!

 

Fotografi: Helena & Johan – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Förstår att det var frestande att shoppa loss rejält där. Men du, jag måste bara fråga – vad är det för nåt fint du har på dig? Superfin! Klänning? Topp? Varifrån? Trevlig helg!

  2. Hej!kom in på din sida via" mitt vita hus " som länkat till dig. Nu kan jag ju läsa din blogg också. Var Leila gravid för det ser lite ut så?…..eller hon har bara ätit "lite" mycket av sina egna underbart goda bakverk :)

  3. Marina: Så kul, varmt välkommen hit :).Leila väntar en liten flicka i december, en jättefin mage har hon så du såg helt rätt.

  4. Sweet popcorn är en last jag fick med mig hem från England. Så ljuvligt gott! Och nu önskar jag att även jag tagit mig en tripp dit… Men nästa gång kanske.

  5. Lisa: Jag känner att detta kan komma att bli en last ja :). lilla.u: Men så kul! Grattis :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *