Bakelser & Beatles

 

Jag hoppade över Kanelbullens dag igår och satsar på en bakelse eller två i helgen stället. Dessa Sega Mockabakelser har jag bakat många gånger redan men än har jag inte tröttnat på dem. Snarare tvärt om, de ger mersmak varje gång. Min pappa tyckte även mycket om dessa.

 

 

Det ser rätt så krånligt ut när man ser det långa receptet men de är mycket lätta att göra. Från början hittade jag receptet i den numer nerlagda tidningen Laga Lätt, men jag hittade även receptet i sin helhet här! Såg på bilden till receptet att man givetvis ska spritsa mockagrädden, det blev ju så fina då. Bakelserna är jättegoda som de är också, eller med chokladfrosting …. Jösses! Ja, ni bara måste prova dessa gobitar :).

 

 

Sist men inte minst så höjer jag min tekopp denna morgon för Beatles som fyller 50 idag, hipp hipp för dem!

 

Hoppas ni alla får en jättefin helg!

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Tusen tack för receptet. Gjorde dessa till efterrätt i går och det blev succce! Dessutom var de ju helt glutenfria….vilket gör mig så glad! :)

  2. Sofia S: Hoppas att de smakade :). KramCarina: Prova dem, så himla goda :).Sofia: Absolut så :). Fin fin start på veckan!Erika: Jamen det är ju det också som är det fina med dessa, vi kan följa receptet som det är istället för att trixa. Härligt :).

  3. Omg så gott det lät! Jag har muffinsinlägg nu men dessa lät så smarrigt så jag måste testa i mina nya formar. Tack för tipset! Kram Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *