1 collage 8 önskningar

Måndag igen och äntligen känns det som att jag nog ska kunna skaka detta virus i alla fall. Skönt! Så idag blir det tillbaka på ruta ett med löpningen och jag är otroligt peppad, denna gång går det vägen. Absolut! Men jag börjar med en liten önskelista:

 

 

1. Första advent känns långt borta än, men de vackra adventsstjärnorna från Watt & veke börjar redan synas lite här och där. Jag skulle gärna ha dem uppe året om som ni vet. 2. Roy Fares härliga bakbok Sweet får mig att vilja ägna hösten åt massor med bakning, titta bara här! 3. Imorgon smäller det, Missonis sammarbete med Lindex släpps i butik (midnatt på webben) och jag vill gärna ha denna kjol. 4. Finaste tekoppen från Svenskt Tenn (tillverkade av Ginoris), samma modell som man får njuta te ur på deras tesalong. 5. Astrid vill ha mer färg i sitt rum och då bland annat färgglada knoppar, gladare än så här blir det inte. 6. Snygga boots i skinn från Åhlens/Wera. 7. En hel hög med ringar, finns guld och silverfärgade för billig peng. 8. I höst ska jag köpa mig ett par tofflor, nu ska här inte frysas mer. 9. En ny favorit i badrumsskåpet är Bodyshops Olive Bautifying oil, så nu önskar jag mig även Moringa då de är helt fantastiska tycker jag.

 

Finfin måndag önskar jag er alla!

signature

8 comments

  1. Jag köpte ju en sådan där fin vit stjärna förra året. Nu börjar man längta tills det är dags att sätta upp den igen! Fint collage!

  2. Nilla: Visst längtar man efter fler mysiga ljuskällor nu när det blir mörkare ute. Mina tidigare adventsstjärnor från Watt & Veke har varit det riktigt stora, men i år blir det en Olga som du har. Tack snälla!

  3. Advent kan gärna få komma lite tidigare – jag längtar så jag dånar ! När man köper en sån där ljuvlig stjärna som man liksom inte vill ta ner…. härlig känsla !!Jag dreglar på en Missoni-klänning varje gång jag ser reklamen på tv :) Måste dit och prova.Tofflor – me like ! Trots golvvärme är det mysfaktor :)Lite av den stora bonusen med Body Shop är ju att det finns dofter för ALLA – Moringa är dock något jag inte kommer överens med… jag väljer en annan bara.Ha det bäst !/Anna i S-vll

  4. Anna: Håller med dig, advent får gärna vara en mycket längre period än vad det är. vem vet, kanske den kommer extra tidigt här i år (igen) och varar en bra bit in i feb ….. *host*.Jag hoppas så innerligt för alla som längtat och för Lindex och alla inblandade att detta blir bra imorgon. Att kläderna känns bra och att de håller för mer än en tvätt, innerligt hoppas jag det. Annars blir det hype – plattfall och sånt är inte alls kul. Vi får hålla tummarna och prova :).Prova olivvarianten, den är mild och fin! Doftar inte så mycket oliv, men mycket gott.Jag gör collagen i photoshop.Det samma önskar jag dig!

  5. Ja, den där kjolen .. allt var tvärslut i shopen när jag hälsade på och dessvärre råder det inget större hopp om att finna något ute i butik. Snacka om succé!Däremot oljan, den har jag missat. Gillar verkligen den doften med föredrar flaska kontra burk så det här borde vara perfekt! Tips-tack.

  6. Hej Helena, Blev väldigt förtjust i doft och konsistens på den oljan i Sweet Lemon, men förstod inte riktigt hur den ska användas. Vad har du för tips?

  7. Anna: Hörde att det varit illa på webben vid midnatt, så trist :(. Jag fick tag på kjolen imorse här i Gävle och vid lunch fanns det någon kvar såg jag. Här var den inte det poppuläraste plagget om man säger så, tur nog :). Så kika i butik om du har vägarna förbi, det fanns mycket annat utöver kläderna som var fint också som kan vara lite skoj att kika på.Maria: Jag brukar använda den istället för lotion eller dyl efter att jag duschat då den går direkt in i huden. Sen använder jag den några gånger om dagen på händerna också, de blir så mjuka då :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *