Inte bra ….

Torsdag eftermiddag kommer dottern hem och berättar att hon har ont i halsen …. Ridå. För det går alltid samma led här hemma, ena dagen dottern sedan är det jag och ibland följer maken. Men det är inte alltid. Och så klart följde jag efter med ond hals och feber. Men jag kan ju inte vara sjuk nu! jag har ju börjat motionera, äta d-vitamin och frossar i grönsaker! Visst inser jag att en vecka som motionär och d-vitamin ätande inte är mycket, men jag hade ju börjat och nu måste jag vänta ut en förkylning innan jag kan fortsätta min väg till mitt nya sunda jag. så ledsamt. Men så snart jag piggat på mig så kör jag första veckan igen. Så får det bli!

 

Heja heja till er andra som är inne på andra veckan, Ni är så himla bra ♥

signature

10 comments

  1. Oh, så förargligt! Det är så typiskt, men klart du kommer att komma igång igen. Du har rätt inställning! Och vi andra finns här och väntar på att du frisknar till. Ta hand om dig och dottern!

  2. Lotta: Ja det är verkligen supertrist detta :(. Men som sagt, jag kommer igen snart! Tack snälla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *