Höst x 3

Sensommar eller höst kalla det vad ni vill, kär årstid har många namn. Film, te, strumpbyxor, tända ljus och rosiga kinder är bara några fina saker som väntar inom kort.

 

 

Denna kappa med fiskbensmönster beställde jag häromdagen, som jag hoppas att den är lika fin som den ser ut att ha potential att vara. Tanten i mig längtar och väntar :).

 

 

Snart drar en hel hög med tv-serier igång, tack och lov för det har varit skralt på tv i sommar. Men om ni suktar efter en box i väntan på så ger jag två tummar upp för Aaron Sorkins Studio 60 on the Sunset Strip. Guld (Amanda Peet i huvudrollen) i 24 avsnitt till ett riktigt bra pris just nu! 

 

 

I söndags inhandlades höstens kläder från Pomp de Lux och det ser ut att kunna bli lite mer fint från H&M i oktober då de släpper en kollektion till i sammarbete med UNICEF. Fler bilder på All for children kollektionen finns tex här. Precis som förra året går 25 % av försäljningen till Unicefs projekt som stöder barns rätt till utbildning och trygghet.

 

 

Astrid har egentligen passerat strl 128, men vissa plagg funkar fortfarande. Som strumpbyxor och jackor till exempel. Lycka för den lilla!

 

Fin tisdag till er alla!

signature

7 comments

  1. Vilken fin kappa! Jag kom att tänka på Carolyn Bessette Kennedy (stavning?). Hon brukade ha den typen av kappor. Snyggt!

  2. Sofia: Kan bli hur bra som helst detta, precis som du skriver är den very Carolyn B :).Nilla: Hej :). Håller med dig. Synd och lite märkligt kan jag tycka då i alla fall Missoni skulle passa både de små och de lite äldre.Anna i Svl: Tack snälla, det värmer!

  3. Hej!Sen kommentar här..Är lite nyfiken på din kappa, har du fått den – blev det ett lyckat köp?Vill också säga välkommen tillbaka efter din tuffa sommar, jag läser ofta men är sämre på att kommentera tyvärr..Och till sist, heja på med ditt nya springprojekt!Har just klarat av min första Tjej-mil, långsamt men joggandes hela vägen, och jättekul faktiskt! Har verkligen avskytt att springa tidigare men sent omsider börjat gilla det! Och är superstolt över att som 41-åring deltagit i min första sporttävling (okej, mer folkfest än tävling för oss glada amatörer visserligen, hihi) på 35 år..Så heja och lycka till och välkommen i joggingklubben :-)!

  4. Tova: Jo jag har fått kappan, och jag har sålt den vidare … Den satt inte fint alls på mig tyvärr, men på min kompis satt den som en smäck!Tack snälla för omtanken, det känns helt ok att vara tillbaka. Och heja Dig, jag är så otroligt imponerad över alla duktiga tjejer som sprungit tjejmilen förra helgen. Några av mina vänner inkluderade :) Sen det där med farten, det är inte det som är det viktiga. Du har väl hört Martina Haag säga:- Nja, jag är inte så snabb. Men jag ÄR seg!Tack :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *