Lördagens 5

Det är inte klokt så snabbt man kommer in i sommarlunken så snart sommarlovet startat. Dygnet är vänt och vi pratar mat och väder mer eller mindre non stop. Min egen ispiration står lite still just nu då jag har tre projekt i mitt huvud som snurrar runt runt, men på dagens surfrunda hittade jag dessa galet inspirerande inlägg/bilder som fick mitt huvud att snurra liiite extra. Igen ;). Lördagens 5 favoriter:

 

 

Hos bloggfavoriten Seventeendoors hittade jag bilderna från nya Vouge där Amanda Peets hem finns med. Hela hemmet är jättesnyggt, men mitt hjärta klappar lite extra för den fasta soffan på bilden. Jag har länge funderat på hur vi ska pigga upp vår hörna i köket, och nu fick jag genast ny energi till det projektet. Jag tänker mig MER färg.

 

 

Via Knaadas FB-sida hittade jag deras senaste tillskott i webshoppen, Min kopp te. älskar den, och hoppas hitta en vägg nära mig att sätta den på!

 

 

Precis som Skridskoänkan har jag funderat på tårtor till midsommar, men då jag visade senastre nummret av Buffé för Johan och undrade om han hade någon favorit så var det slut funderat. Vinnare även här hemma blev Koladröm med daimgrädde och jordgubbar. Inte utan att jag längtar lite extra till fredag nu!

 

Bästa Idéverkstan visar Sasa Antic vackra reportage från senaste nummret av Elle Interiör. Hela hemmet osar sommar och jag drömmer om ett gästrum i stilen ovan. Inspirerande!
 

 

 

Jag har senaste tiden läst mycket om shoppen Viamondo, det är minst sagt ris och ros, högt och lågt bland omdömena så nu undrar jag om någon av Er har provat att handla där? De har ett imponerande stort sortiment och flera av mina favoriter som tex Philosophy, Kiehls, Fresh & LÒccitane som inte är helt lätta att få tag på här hemma annars finns med, så jag är helt klart nyfiken på shoppen :).

 

Fin fortsättning på helgen till er!

signature

16 comments

  1. Amen senaste Elle Interiör slog visst rekord i sommardrömmar! Vissa nummer bara går förbi en med lite besvikelse men detta sommarnummer var något extra. Erkänner att jag är läskigt avundsjuk på just det sommarstället. Mönstermixen säger jag bara!Innan fredag ska du se att ytterligare ett gäng fantastiska tårtor har dykt upp . I morgon ska visst Sigrid va med i en sommarmatbilaga i nån av dagstidningarna – kanske har hon en tårta på lut?Njut av lunken och låt inspirationen gro inför nytt färgflöde till kökshörnan.Kram C

  2. Men ÅH vilka fina 5 favoriter! Kan hålla med om nästan allt! Kan inte lämna nån recension om Vivamondo, men de verkar ju onekligen ha många märken. Dock vet jag inte om priserna är så låga???Och Ica-buffé-tårtorna verkar ju vara to die for.

  3. Vilket härligt inlägg! Tack för all inspiration !Hoppas ett nummer av Elle finns kvar till mig på vårt lilla Ica idag.Ha en skön söndag ! //Anna

  4. Jag var skeptisk till Vivamondo först, men Kiehls produkter är ju betydligt billigare där.Så jag testade, betalade med hjälp av Klarna och är faktiskt hur nöjd som helst.Produkterna kom hem snabbt och funkar bra :-)10 av 10!Jag hade tänkt testa igen så jag hoppas på att det inte var nybörjartur!Hälsningar,Johanna

  5. JA mera färg! Det är min melodi! Midsommartårta… hmm… kanske man skulle fixa… får baka något stadigt som tål att flyttas på eftersom det verkar bli en midsommar på sjön. Nektarinpaj, kan det vara nåt?Gulligt sovrum! Min dröm är att inreda ena delen av vinden till ett gästrum, med ett sånt där halvcirkelformat fönster och romantisk stil. Och så en spiraltrappa ditupp…

  6. Alla: Kram KramPetra: Tack så mycket för länken, det låter riktigt illa det där så jag fortsätter med det lite struligare sättet att beställa istället och får då med lite tur den äkta varan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *