Syrligt & Sött

 

Smaken av rabarber är vår för mig och då gärna i form av paj. Denna Knäckiga rabarberpaj fanns med i senaste nummret av tidningen Buffè och den provbakade och godkände vi nyligen här hemma. Gillar ni rabarber måste ni prova denna i vår, gärna med en kula vaniljglass till! åh, så gott :).

signature

6 comments

  1. Mums! Det lät supergott! Jag älskar rabarberpaj, och särskilt knäckiga :) Den ska provas till helgen. :P Får jag fråga dig vad du använder för redigeringsprogram när du gör dina fina collage? Jag har tidigare haft Photoshop och det var ju toppen men nu har jag inte det längre och tycker det är lite för dyrt att köpa.. Kram och fin vecka till dig!

  2. Två Trappor: Visst är det gott med rabarberpaj, mumma!Jag gör all bildredigering och alla collage i Photoshop, men jag håller med dig om att det är en dyrgrip. Men visst finns det vissa versioner av Elements att ladda hem gratis? Vill minnas det.En riktigt fin vecka till dig också!Kram

  3. Det här är min favoritsmuldeg: 75 g smör, 1 1/2 dl socker, 1 1/2 dl havregryn och 1 dl kokos. Gräddas i 175 grader i 15 min under folie, sedan utan i ytterligare 15 minuter. Men, nu är jag sugen på något nytt, så tack för tipset! Ska absolut testa!

  4. Tack för ditt svar, Helena! Jo, jag laddade ner en gratis trial version i 30 dagar men har inte sett någon gratis hel version tyvärr. Ska kolla runt lite mer, tack för tipset! Kram, Madeleine

  5. Kati: Tack snälla för recept, det ska jag prova inom kort :).Två Trappor: Det kan nog vara så att det är en beta som man kan ladda hem gratis ja, men helt ärligt så tror jag man kan komma rätt långt med den. Jag håller en tumme för att du hittar ett bra alternativ!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *