Välkommen fredag!

Idag visar sig april från sin tråkigaste sida, snön vräker ner och alla planer på vårjacka och vita Converse får vänta lite till precis som SMHI varnat för. Jag fortsätter att sprida lite vår inne istället.

 

 

När vi var i Stockholm i tisdags så blev det en sväng (ganska lång sådan) till Svenskt Tenn. Ack så mycket fint det fanns att titta på, och några saker fick jag faktiskt även med mig hem. Som en fröpåse (såg att även W planerar frököp) med luktärt till täppan och en reflektor till vår ena katt som älskar solens reflektioner och kan leka med dem i timmar. Pelargonsticklingar i minivaser fyller upp många hörn just nu i väntan på att planteras och ställas ut.

Igår kom min pappa med bordskivan som han fixat och slipat till oss. Skivan blev perfekt i storlek och vi är så glada för vårat nya köksbord, MEN den måste behandlas och det är inte helt lätt med alla dessa val. Ena stunden tänker vi si och nästa så. återkommer när vi funderat klart ;). 

 

 

Vi hann även med att besöka Pub och ROOM när vi var i Stockholm, och det var lite som att morderskeppet kallade hem mig. Allt porslin i allskön färger och former. Jag köpte mig en skål och en mugg, vilket jag givetvis ångrar nu. Jag skulle ju köpt några till när jag hade chansen :). Jaja!

 

I helgen ska vi baka vårens första rabarberpaj och så ska vi möblera om lite på övervåningen, bland annat hoppas jag byta skåp med Astrid. Vi får se om hon är med på noterna den lilla!

Hipp hipp för helg alla fina!

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

4 comments

  1. Fredagen var sannerligen en blöt dag i mina hemtrakter också. Tisdagen desto torrare och roligare på alla vis- Tack igen för en mysig dag på tremanhand!När det gäller påfyllning av kolor och porslin är det bara att säga till. Men om jag vågar rulla in vasen dagg i bubbelplast och skicka till dig är tveksamt. Men gud så fin den är -tänk ett fång rosa pioner i den till försommaren! Lycka till med helgens projekt och njut av rabarberpaj!Kram Carina

  2. Carina: Tack själv för en fin tisdag! Med lite tur har ni sol idag, den ska ju skina ner åt har jag hört. Här är allt grått, i alla fall himlen ;).Underbart att höra att jag har en leverantör om det krisar i skåpen, men du hörde ju. En in två ut, så jag ska räkna på det ;). Dagg får vänta den, av fler skäl en detta … Men snyggelisnygg är den!Här målar vi på, vitt vitt vitt vitt vitt ….. !Kram KramPållan: Precis, de passar lite överallt dessa. Jag har hört att många böjer dem och hänger dem lite runt om i rummet så de reflekterar genom varandra. Jag är inte riktigt där än, vill ogärna böja dem :).

  3. http://www.coachoutletpursesr.com/ coach bags outlethttp://www.coachfactorybagsc.net/ coach factory outlethttp://www.coachfactorystoresr.com/ coach factory outlethttp://www.outletsmall.org/ coach outlethttp://www.bagsoutletfan.net/ coach outlet storehttp://www.teccoach.com/ coach factory outlethttp://www.coachoutletpursesr.com/coach-hot-sale-c-86.html coach outlet onlinehttp://www.coachoutletstoreonline6u.org/ coach outlet onlinehttp://www.coachoutletonlinelover.org/ http://www.coachoutletonlinelover.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *