Stil med Thulin

Det var inte bara nya prinsessan på agendan i morgonsoffan denna morgon utan SVT fick även besök av tjusiga och stilsäkra Camilla Thulin som pratade om sin nya bok Stil med Thulin. En bok om hur man klär sig efter 38 – års ålder och upp. Det är ju jag så jag lyssnade mycket noga! Klänning som slutar nedanför knät och bara armar togs bland annat upp. Det kändes lite tricky tyckte jag. Lite längre klänningar, absolut! Men bara armar, det får jag tänka över lite till. 

 

 

Boken innehåller även bland annat shoppingtips, råd vid garderobsrensning, make-up och tydliga gör om mig tips. Samt det som kanske lockar mig mest tips på skötselråd för kläder, skor samt läsaren själv. Trevligt! Stil med Thulin står helt klart på min önskelista.

 

Här finns nu klippet!

 

Pressbilder från bonnierforlagen.se.

signature

5 comments

  1. Carina: Instämmer, hennes man har både tjusig stil och är en utmärkt skådespelare.Ja, det är väl dax nu att börja justera lite i garderoben. När hon pratade om att det är många i vår ålder som fortfarande klär sig som om de vore 19 fick jag lite kalla kårar så jag fortsätter passa mig för det. Man vill göra detta med bravur och stil liksom ;).

  2. Så roligt att du tar upp en sån här bok – lite gammaldags klassiskt om hur man gör det bästa av det man har och vårdar sina plagg. Jag gillar det, även om jag är lite skräckslagen för Camilla Thulin som person. Framför allt gillar jag hyllningen till Kvinnan – La Mamma – som har stoltheten över att vara erfaren och vis och inte skäms för sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *