Melissa Horn

 

 

Det blir inte bättre än så här. Texten är som en hård karamell som man suger på länge. Efter det kommer tacksamheten.

 

Astrid är på kalas. Johan och jag hänger i soffan. Ikväll kommer två fina på besök, det blir melodifestival, hämtmat och helt sjukt mycket smågodis.

 

Lyckligt lottade är vi.

 

Fin lördag till er!

signature

5 comments

  1. Jag tror att jag undermedvetet "undvikit" att lyssna på henne. Jag var lite allergisk mot hennes mor i yngre år…. :-/Och min melankoliska period med Peter LeMarc och Tekla (minns nån henne ??) har tagit en lång paus (skivorna ligger i ett skåp).Nu har jag hört EN låt med Melissa och vet inte om jag törs höra fler :) Då är jag nog fast !Hit kommer 4 st fina. Mat, kladdkaka och stoooor skål med godis väntar dom.

  2. Jenny: Hoppas ni fick en riktigt skön helg :).KramAnna: Haha, det är lite samma här faktiskt ;). Men just denna tycker jag är helt magisk även fast man hört den massor av gånger nu. Men jag tror också att jag stannar här. I alla fall för nu :).Hoppas ni fick en riktigt fin kväll!Anne O: Den var riktigt fin, hoppas er var den samma :).Tiitu: Thank you! It is lovely :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *