En Dag

 

Något litet till att länga efter, 14 februari på självaste kärlekens dag släpps äntligen den vackra En Dag på DVD. älskar filmen. Nu läser jag boken.

 

Tack snälla ni för alla mejl i helgen! Jo, jag är medveten om att mina nya inlägg inte syns hos Bloglovin längre och att det är problem för många att kommentera hos mig och W just nu. Men tyvärr är detta inget som vi kan lösa själva utan måste snällt vänta tills de som byggt sajten fixar. Vi hoppas det blir snarast så klart!

signature

5 comments

  1. Jag läste boken i julas och kanske hade jag för höga förväntningar för jag tyckte den var ganska platt. Kanske var jag på fel humör för jag verkar vara en av få som känt så för boken.

  2. Postadress Torslanda: Jag såg filmen först vilket gör det lite svårare att ta till sig boken känner jag, i alla fall till en början. Men jag tycker mycket om den än så länge. Jag hoppas det fortsätter och att du kommer att tycka mycket om filmen istället, för det är ju en fantastiskt fin historia :).\n\nSofia: Jätte jättefin :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *