Etiketter

Jullovet är här och efter en efterlängad sovmorgon sitter jag nu här med en stor kopp te och scannar efter årets etiketter som ska få pryda några av årets julklappar. Inslagningen börjar i kväll sägs det så nu kör vi!

 

 

I den finaste av önskelistor Gifted Magazine finns förutom massor av tittgodis på sidorna 129 – 137 flera fina etiketter att ladda ner. 

 

 

Jag valde bland annat denna!

 

 

Hos Eat Drink Chic hittade jag dessa två fina. Den med renen vill jag minnas att jag hade redan förra året förrviso. Minnet är bra men kort :). Fin är det vilket som. Dessa med korsstygn lika så! 

 

 

Hos Sass & Peril finns dessa färgglada med julens alla fina budskap.

 

 

 

Även dessa är favoriter från förra året som jag hittade i min låda idag. Jag använde dem dock inte som etiketter då utan jag limmade ihop två lika dana runda och satte dem på en liten pinne som jag sedan dekorerade personliga cupcakes med. 

 

Oj oj, nu ska dottern snart klippa sig så de sista länkarna får vi köra på rad! Dessa är underbara och självklara hos oss i år 1 & 2. Påminner också om dessa 1 & 2 från Martha. Denna är lite skojig och denna från bästa Isa!

 

Får ni lite tid över för pyssel innan tomten kommer så smycka de paketen med det lilla extra i lite extra :).

 

Fin onsdag!

signature

7 comments

  1. Maria: Jag skriver ut dem på fotopapper eller lite grövre papper beroende på motivet. Sen klipper jag ut dem och gör hål med en \”hålslagare\” eller vad de kallas :). Om man inte ha en sådan så kan man ta en trubbigare nål. I med ett snöre eller en liten ring och piff så blir det personligt och fint.\n\nLycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *