Advent

Hela helgen har vi firat vår nyblivna 9-åring här hemma, men så många kort blev inte tagna även om vi sa innan att vi skulle knäppa loss. Nå väl, födelsedagsbarnet som dessutom hade namnsdag igår har haft en härlig helg och det är huvudsaken. Bjuder på några bilder från hemmet idag istället. 

 

 

Det är inte så många juliga saker som kommit fram än, utan fokus just nu ligger på blommor och belysning. Ja, och så polkakäppar så klart :). Den stora adventsstjärnan från Watt & Veke lyser så vackert på kvällarna nu. Så jag saknat den! Buketten med Amaryllis som Astrid fick på sin födelsedag är som nog som vackrast i detta nu. 

 

 

Ljusslingan som vi snart ska sätta i julgranen hänger nu på takbjälken i tv-hörnan, snurrad runt den en girlang från Indiska. Hyacinten är inne på andra svängen redan. Tidigare idag klippte jag bort blommorna som stod fint igår, men som sloknat idag. Två nya knoppar är nu på väg. Lycka!

 

 

 

Ny favorit för i år, ett hjärta fullt med bjällror. Finns hos Indiska för 59 kr. En fin gå bort present istället för en blomma.

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

18 comments

  1. Hejsan\nHelena hoppas du fick vårt sms:\nGratta lill prinssean ännu en gång.\nVi kommer när Anton kommit till mig igen och firar henne.\n\nKram\nAnnette

  2. Jättefint hjärta med bjällror *vill ha*\r\nTack för tipset.. jag är aldrig inne på Indiska!\r\n\r\nKram Johanna

  3. Åh så fint ni har det! Amaryllisarna är jättevackra och bjällerhjärtat köpte jag själv förra veckan och hängde i ett fönster, så fint. Julblommor, ljus och godis, mer juligt än så behövs det inte.\n\nHa en härlig dag!

  4. Miss Marie: Tack Tack! Ja, visst är de vackra i vas. Ska tydligen stå länge också sägs det :).\n\nNilla: Tack! Bjällrorna är nog julens favorit, de är helt klart något speciellt med dem. Inte bara det vackra ljudet.\n\nNettan: Jag måste ha missat sms:et, men fikar gärna någon dag framöver för att fira gudbarnen :).\n\nKram\n\nPostadress Torslanda: Tack :).\n\nSkridskoänkans glada dagar: Jag var snabb som en iller när solen strålade lite igår :). Tack för snälla ord.\n\nJag har förstått att jag tillhör en liten grupp som ratar dessa nya polkaskummisar. Men jag är mycket förtjust i båda smakerna. Var för sig och på rätt plats, Typ ;). Jag får kanske prova dem igen ….\n\nSonja: Det var så lite, finfin är den :).\n\nJohanna: Åh, Indiska som har så många fina gobitar i sitt sortiment. Besök :).\n\nKram\n\nSandra: Håller med dig, så mycket mer än julblommor, ljus och godis behövs faktiskt inte. I alla fall inte än :).\n\nDet samma!

  5. Skridskoänkan: Du har helt rätt, det sitter en jättefin skylt där ja! Den andra lika fina sitter i hallen och fick mycket uppmärksamhet igår när Astrids kompis mamma läste om bud och poliser :).\n\nKram

  6. Äntligen fick jag en uns av julkänsla när jag tittade in hos dig:) Vilken fin kulör ni har som fondvägg, vad är det för kulör?\n\nHedvig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *