19 okt – Sovrum

 

Härom dagen gick vi igenom mappar med gamla bilder på datorn och förutom att se Astrid växa så är det roligaste att se hur våra hem utvecklats genom åren. Så för att dokumentera inför framtiden så tog jag några bilder i vårat sovrum igår:

 

 

Så här har det sett ut ett tag nu, det är bara Day pläden som flyttat upp från tv-hörnan. Ja och så den lampan från åhléns, det tog lite över en månad innan den kom på plats. Men nu är den där och jag gillar den skarpt! Jag är fortfarande mycket förtjust i damerna på väggen, men Black Swan ska få flytta lite på sig nu i höst. Pelargonerna borde gå på vintervila, jag vet men jag har svårt att släppa dem. Planterar till och med sticklingar än. Men snart kommer alla varianter på julblommor då blir det lättare!

 

 

Planerna jag hade för glasskrinen gick i kras när jag provade dem ihop, de är sannerligen en grann trio så här får de stanna. I övrigt är det sig likt på byrån också, även om jag sedan sist bytt lampskärm på favoritlampan till en oversized. Några ville se mer av ringen från Glitter, så voila! Bara till hälften i bild men helt suverän är mandeloljan från L´Oocitane, den kommer att vara till stor hjälp i vinter. Luktar ljuvligt gör den också. Rekommenderas!

 

 

På hängaren hänger blusen som köptes hos H&M redan i somras men som det först nu börjar bli läge att använda. Blusen passar till vardag och fest tycker jag, men absolut snyggast är den till ett par helt vanliga jeans. Ska finnas kvar i flera butiker och kostar kring 250 :- om jag inte minns helt fel. Den är mjuk, fjäderlätt och helt ljuvlig :).

 

Happy torsdag alla!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Åååh så fint! Verkligen superinspirerande. Har också kikat på den fina lampan. En fråga bara… Hur har du fäst den i taket? Sitter den i mitten av rummet eller vart? Har inte riktigt funderat ut hur man skulle kunna få till det med den, men den är verligen superfin. /S

  2. Maja: Tack & Tack :).\n\nSissan: Lampan sitter mitt i taket, men det är mest för att elen fanns där. Den levereras bara som den är utan sladd så vi har en textilsladd som sitter fast i en krok i taket och så en sån där liten kåpa på det. Jag trodde att det var knepigare att få upp den en var det var till slut, det var därför jag inväntade maken så länge. Ett litet fynd är vad den är :).\n\nAgneta: Sorry för det, den kommer från H&M :).

  3. Varje gång jag ser bilder från ert hem så säger jag samma sak.. jag bara ÄLSKAR det :) Så himla fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *