En pärla till

Det kan ju vara en smula tidigt att hoppa upp och ner av lycka över det faktum att man hittat årets julklänning redan i slutet på september. Dessutom så är klänningen roströd och inte så där passande julröd som man brukar få sug efter i december. Plus att den dyker inte upp i butik förens om några veckor så man får klämma och känna.  Men om vi lägger allt det åt sidan för ett ögonblick så är den HELT underbar :).

Om ni gillar Bridesmaids och får tio minuter över får ni inte missa detta klipp. Världsklass!

signature

9 comments

  1. Tjusig!\r\nJa det där julröda man får sug efter i december, och sen inte vill se resten av året…. har gjort några sådana klädinköpsmisstag…

  2. Tyvärr finns sällan tio minuter över, men jag är så glad att jag tog två timmar för att se denna skrattsalva till film. Tänker ofta på matförgiftnings-scenen i brudklänningsaffären när ja behöver mig ett riktigt gott skratt. \n- I\’m not sick. \n- Candy?\n- Yes, please.

  3. Mia: Visst är den rolig :). \r\n\r\nKram\r\n\r\nMrs b: Man kan kanske ha den till Thanksgiving? Hmm, firar ju inte det så mycket så jag behöver en klänning enbart till den helgen kanske .. Jaja, måste prova den först :).\r\n\r\nVardagstugg: De bara kommer till mig, min man hoppas det ska upphöra snarast :).\r\n\r\nDet samma!\r\n\r\nAnna: Jag bara älskar´t!\r\n\r\n

  4. Jag kan se dig framför mej med uppsatt hår i julhelgen – görsnygg :)\n\nSåg en bild på en HM-klänning för typ 600 kr i Amelia…. undrar just om den är snygg på riktigt.

  5. Anna: Det är det jag hoppas ja :). \r\n\r\nÅ nu kan jag inte sluta undra vilken klänning det är du hittat från H&M. Kan det vara en från kommande Conscious kollektionen tro …\r\n\r\nJa det ju det lilla problemet kvar för oss båda då, håller plagget IRL. Alltid lika spännande :).

  6. Hej!\nJösses! Vet du när klänningen väntas dyka upp i butikerna? Den är ju helt fantastisk! \n\nHälsningar \nLi

  7. Thank you for the good write article! It in fact is an amusement account. I will wait for some more great work from your side Many Thanks for such a great job!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *