En kavaj. Två stilar.

I helgen var det varmt och skönt, men morgonen idag började med piskande vind och spöregn så då var det höstfeelings på en gång. Nu skiner solen och det är ca 18 grader varmt. Underbart, men det är svårt att klä sig rätt just nu. Man blir lätt för varm, eller lite för kall. Nå väl, något ska man i alla fall sätta på sig så lite inspiration kommer här:

 

1. Jag blir mer och mer förtjust i dessa lite mindre sjalar/scarfs. Jag knyter dem runt handtaget på väskan som extra piff. 2. Superfin kavaj från Vila, passar lika bra till jeansen som till den lite finare kjolen. 3. Grå manchesterbyxor från H&M, höstens favorit. 4. Stor snygg ring med elastiskt band för bättre passform. 5. Shoppingväska i läder från MQ. 6. Boots i cowboystil vid namn Jane från Nilson. 7. Favoriten just nu, lite annorlunda ring från bästa House of Harlow. 8. Grönt är definitivt skönt när det kommer till denna pralin till väska :). 9. En pennkjol är alltid rätt, denna kommer från Kappahl och finns i min garderob. 10. En scarf till från H&M. 11. Cool snörkänga för kontrast från åhléns.

Något att se fram emot om ca en månad är H&M:s nya Conscious-kollektion som släpps på webben samt utvalda butiker i början på oktober. Jag gillar allt jag ser just nu så håller kvalitén och kläderna har ett någorlunda schysst pris så blir det nog lite nytt. Tex blusen ovan som är snudd på för mycket :). Här kan ni se hela kollektionen!

Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

6 comments

  1. Fint modecollage – som vanligt! Gillar alla bra klädestips som du ger. Tidigare i våras köpte jag ett par blå chinos, som jag normalt sett aldrig ens hade noterat, tack vare ett collage här hos dig! :-)

  2. Kan bara stämma in… du gör alltid så snygga collage! Gör du dem i photoshop? Eller har du något tips hur man kan göra collage och moonboards på ett enkelt sätt? :)

  3. Mrs. b: Tack snälla! Så roligt med chinosen, är inte det ett användbart plagg så säg :).\r\n\r\nElin: Stort Tack :). Jag gör all bildredigering i Photoshop där jag lärt mig 10 – 20 komandon ungefär, tanken är att jag ska lära mig lite mer i höst. Men det funkar faktiskt med så få som 10. Tror att Elements är enklare än då och finns dessutom att ladda hem gratis i vissa utföranden. Varmt lycka till!\r\n\r\nAnneli: Visst var den snygg :).

  4. Jag tycker också att du gör riktigt snygga collage, både bildmässigt, men också innehållsmässigt. Den där kavajen ser ut att vara ett riktigt klassiskt fynd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *