Lite nytt

Hann inte med den där turen på stan igår utan tog ett snabbt varv på lunchen idag istället. Köpte bland annat de där jeansen med Super Strech, och det var ett superfynd för sina 199 :- måste jag säga. Sitter som en smäck :).

 

På samma butik som jeansen hittade jag denna söta blus med hålbroderi och knäppning i ryggen. Passar till det mesta, vardag som fest. I vinter är tanken att jag ska ha den med en svart tunn polo under. Här kan ni titta närmare på blusen.

 

Och i vanlig ordning blev det en sväng på H&M också, och som så ofta kom jag där i från med en ny klänning. En klänning fylld med vackra fjärilar. Jag hittade den inte på webben men den kostade 249 :-. Närbild hittar ni i dagboken snart.

Foto: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Hej\r\n\r\nJag gillar din blogg jättemycket (särskilt inredningsinläggen och vardagsmatsrecepten)och har nyligen upptäckt att du också skriver en dagbok. Men jag förstår inte alls upplägget? Varför två? En dagbok på nätet är ju en blogg? Varför ha en blogg och en dagbok? Vad är skillnaden.. Jag tycker inläggen liknar varandra i stil och innehåll. Kan du inte bara köra allt på ett ställe så är det lättare att hålla sig uppdaterad! :-) \r\n\r\n

  2. Anna – Karin: Den är jättesöt så spana in den :).\r\n\r\nJohanna: Åh, tusen Tack!\r\n\r\nKram\r\n\r\nKarin: Jag förstår att det är en smula förvirrande och vi väger väl Dagbokens vara hit och dit. Men tanken är att där ska skrivas lite snabbare saker, kastas upp en bild från mobilen och så. Inläggen i bloggen är med lite tur lite mer arbetade, men vi får se var vi hanmar. Tanken är att vi ska starta upp sajten bit för bit här i höst och så även väcka upp Dagböckerna på riktigt. Så om du vill kika in så är den bara ett klick från bloggen. Annars hoppas jag du fortsätter trivas här :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *